Köpvillkor

Allmänt

För att kunna beställa på Gillainramat.se måste Du ha fyllt 18 år. Gillainramat.se accepterar, enligt svensk lag, inte kreditköp till personer under 18 år. Gillainramat.se förbehåller sig rätten att i enskilda fall neka eller ändra din beställning (exempelvis om Du uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar).

Priser, avgift och betalning

Vid beställning via Gillainramat.se gäller de priser som anges på Gillainramat.se. Priser anges i svenska kronor och är inklusive moms. Priserna inkluderar inte fraktavgifter, denna anges separat i varukorgen.

Ångerrätt

Vid köp av varor på Gillainramat.se gäller 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning.

I samband med en beställning av en vara för vilken ångerrätt inte gäller får Du tydlig information om detta. Följande produkter är alltid undantaget ångerrätten och omfattas av vår begränsade ångerrätt. Kontakta Gillainramat.se för mer information.

-Personligt tryck
Det gäller de produkter som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar och som har fått en tydlig personlig prägel. Detta gäller exempelvis print, canvas, fototapet, fotobok och liknande varor som skapats ifrån egna bilder.

-Fotokonst och grafisk konst
Det gäller de produkter som har tillverkats på beställning enligt konsumentens anvisningar, i samband med att ni lägger er beställning samtycker ni till att tjänsten börjar utföras och därmed också att det inte finns någon ångerrätt när tjänsten väl har fullgjorts.

Om Du vill ångra köpet ska Du, innan ångerfristen löpt ut, skicka ett klart och tydligt meddelande till Gillainramat.se om detta.

Garanti och reklamationsrätt

Vissa av Gillainramat.se varor kan omfattas av garanti. Information om eventuell garantitid och särskilda garantivillkor för respektive vara finns på Gillainramat.se eller i dessa Villkor. Garanti för varor täcker endast ursprungliga fabrikationsfel, och därmed inte fel som uppstår vid eller efter en egen förändring av varans funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av varan. Din orderbekräftelse gäller som garantibevis.

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Kund som önskar göra gällande fel i beställd vara ska kontakta Gillainramat.se så snart som möjligt efter att felet upptäckts via de kontaktuppgifter som anges på Gillainramat.se. Reklamationer som görs inom två månader från det att Du upptäckt felet anses alltid ha lämnats i rätt tid. Du har 3 års reklamationsrätt på varor inköpta på Gillainramat.se

Reklamationsrätten gäller ej vid felaktigt underlag i från kund såsom exempelvis felaktiga placering/beskärning av bilder, felstavningar & låg upplösning. Avvikelser i färgåtergivning mellan skärm och faktiskt tryck är ej skäl för reklamation om inte avvikelsen är av större art.

Bildrättigheter vid beställning av personligt tryck

Du som beställare är ansvarig för bildrättigheter för de bilder som du skickar in när du beställer produkter från din egen bild. Gillainramat.se förbehåller sig rätten att neka bilder som strider mot tillämpliga lagar och regler.

Kunduppgifter

När Du genomför ett köp av oss och/eller kontaktar Gillainramat.se Kundservice via telefon, e-post eller annan kanal så godkänner Du att vi lagrar och behandlar dina personuppgifter såsom exempelvis namn, adress och e-postadress.

Leverans och transport

Beställningar levereras från vår butik i Boden. Beställningar skickas när samtliga produkter är klara för leverans. Fraktkostnad tillkommer.

Force Majeure

Gillainramat.se ansvarar inte för förseningar orsakade av omständigheter som Gillainramat.se inte kunnat råda över.